dinsdag 9 februari 2010

Ivo Niehe, Villa Felderhof en Faqfiles.nl

Credits: Miss Brownie van Team FaqFiles.nl

De interviews bij Faqfiles gaan diep, duren lang, zijn very nice en gaan nog dieper. Onze bedoeling is dat je dingen hoort over de artiest die je nog niet wist.
Zie ons als de Villa Felderhof en Ivo Niehe van Black Music (en Black Music Makers: wat dus niet betekent dat elke 'maker' black hoeft te zijn).
Dat betekent dat wij door middel van oprechte interesse en heel veel voorafgaand onderzoek echt willen weten hoe de artiest in elkaar steekt.
Gelukkig zitten we niet met ons hoofd in de ass van de artiest zoals Ivo Niehe dat altijd zit, maar Faqmaster en ik interviewen ook zonder dat we ze afbranden: we don’t like diss-interviews.
Dat is namelijk zo easy; artiesten afzeiken en alleen maar attenderen op de stront in hun leven en de nasty stuff die ze hebben uitgehaald.
Juist bij black music is het belangrijk om de artiesten een positieve kant te laten zien van zichzelf, er zijn al zoveel journalisten die houden van hiphop en r&b-bashen.

We zijn happy dat Faq-files onafhankelijk is en dus vrij, vrij in de wijze van interviewen, vrij in hetgeen waar wij wel of geen aandacht aan besteden en zeker vrij in de keuze van de artiesten die we interviewen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten